Od danas sam član BRAVO tima

01.10.2011

Nakon pet i pol godina rada u agenciji PRIME Communications, odlučio sam da pokušam nešto novo i od danas sam najnoviji član BRAVO Studio tima.


Bravo Studio d.o.o. je software outsourcing kompanija usmjerena na razvoj dinamičkih internet aplikacija i baza podataka. Najveća je kompanija ove vrste u Banjaluci i jedna od vodećih u Bosni i Hercegovini i regiji.

Uspješno završeni projekti naših IT profesionalaca, kao i godinama sticano iskustvo i znanje u oblastima SQL, Java, C++/C#, PHP, HTML i JavaScript programiranja, garancija su da ćemo riješiti svaki postavljeni zadatak, bilo da se radi o Linux, Windows ili iOS okruženju.

Neprekidnim ulaganjem u znanje i kvalitet proizvoda, pružanjem profesionalne podrške, kao i stalnim unapređenjima već razvijenih rješenja ostali smo konkurentan i poželjan partner za naše klijente. U IT svijetu promjene se desavaju velikom brzinom. Da bismo ih spremno dočekali, svakodnevno usvajamo nova znanja i kompetencije, metode i razvojne standarde. Razvojni prioriteti u 2011. godini su mobilne aplikacije (Android, iPhone), implementacija funkcionalnosti novih generacija browsera (IE10, FF8+), proširenja paketa i funkcija poslovne inteligencije (BI)...

Skupili smo deset godina iskustva na veoma zahtjevnom i dinamičnom tržištu, izvanredne profesionalce i partnerstva sa vrhunskim kompanijama. Naša namjenski razvijena tehnička rješenja koriste veoma uspješne internet kompanije. Zato nas i klijenti prepoznaju kao dugoročnog i pouzdanog partnera.

Tooter: Mastodon client for SailfishOS is live!

One can now upload images, boost and favorite toots, directly via press and hold. Oh-oh-oh - I almost forgot, now also with notifications.

City Bikes has been updated!

City Bikes is bike sharing transportation app based on the Citybik.es API which supports more than 400 cities around the globe. New version brings several new features and amprovements along with it.

Šta je SMS plus usluga 29?

U zadnje vrijeme korisnicima usluga BiH mobilnih operatera se pojavljuju čudne stavke na računima za koje korisnici tvrde da jednostavno ne znaju šta su niti su ih koristili.

Community Superstar Winner

It's that time again! Time to select last month's Community Superstar winner. Our winner has been super busy lately with a special Marketplace app. A big congratulation goes out to Dysko!

Od danas sam član BRAVO tima

Nakon pet i pol godina rada u agenciji PRIME Communications, odlučio sam da pokušam nešto novo i od danas sam najnoviji član BRAVO Studio tima. Poželite mi sreću :)